AN UNBIASED VIEW OF رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی

An Unbiased View of رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی

An Unbiased View of رژیم کتوژنیک دکتر کرمانی

Blog Article

همچنین خواهیم گفت که آیا این رژیم یک رژیم لاغری مناسب برای شما می باشد یا خیر. اگر فرصت کافی برای مطالعه این مقاله ندارید می توانید توضیحات کامل کارشناس تغذیه سیرا را درباره این رژیم غذایی بشنوید:

رژیم کتوژنیک از سیر تا پیاز + رژیم کتوژنیک ۲۸ روزه رایگان

هنگامی که بدن شما آب را از دست می‌دهد، اغلب الکترولیت‌ها را نیز دفع می‌کند.

یک تحقیق دیگر نشان داد کسانی که رژیم کتوژنیک داشتند، در بازه‌ی زمانی دو ساله به‌طور میانگین ۱۱/۹ کیلوگرم وزن از دست داده‌اند که این مقدار کاهش وزن نقش مهمی در پیشگیری و درمان دیابت نوع ۲ دارد.

در این رژیم شما ۷۵ درصد از کالری‌ها را با چربی، ۵ درصد را با کربوهیدرات و ۲۰ درصد را با پروتئین تامین می‌کنید.

ادوینا کلارک رئیس تغذیه و تندرستی یاملی می‌گوید: «پیش‌بینی اینکه بدن فرد چه واکنشی به کنار گذاشتن رژیم کتو نشان می‌دهد، دشوار است.

وقتی رژیم کتو یا لو کرب دایت می‌گیرید، به دلیل کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها، قند خونتان هم پایین می‌آید.

برای مبارزه با این مشکل، پیشنهاد می‌شود کربوهیدرات‌ها را با پروتئین و چربی ترکیب کنید. این امر می‌تواند به کاهش سرعت هضم و افزایش سیری کمک کند.

اما به طور کلی به دلیل اینکه برنامه غذایی این رژیم، مصرف پروتئین ها و چربی ها را توصیه می کند و مصرف کربوهیدرات طرز رژیم کتوژنیک باید در طول این رژیم به حداقل ممکن برسد و از طرفی بدن مادر و نوزاد نیاز به تمامی ریزمغذی ها و ویتامین ها در این ایام دارد؛ توصیه متخصصین تغذیه این است که قید اینگونه رژیم های لاغری را در شیردهی بزنند و تمرکزشان بر سلامتی خود و فرزندشان باشد. مواد غذایی مجاز در برنامه کتوژنیک

خانه > تناسب اندام > کاهش وزن > صفر تا صد رژیم کتوژنیک؛ این رژیم را بگیریم یا نه؟

گرسنگی زیاد در طول رژیم کاهش وزن مهم‌ترین علت رها کردن رژیم در بین افراد است. استفاده کمتر از کربوهیدرات و مصرف بیشتر پروتیین‌ها و چربی‌ها بر عکس باور عموم باعث سرکوب اشتها می‌شود.

آجیل‌ها را به اندازه‌ای که در رژیم، برایتان تعریف شده است، استفاده کنید. میزان کربوهیدرات آجیل‌ها را در اینفوگرافی زیر می‌توانید مشاهده کنید.

رژیم‌های پالئو، ساوت بیچ و اتکینز همگی در این دسته قرار می‌گیرند که گاهی‌اوقات از آنها به‌عنوان رژیم‌های کتوژنیک یا  رژیم کتو یاد می‌شود. 

دلایل متعددی مانند افزایش مصرف پروتئین وجود دارد که نشان می‌دهد کتو نسبت به رژیم غذایی کم‌چرب کارآمدتر است.

Report this page